AnaSayfa / Genel / Kahve falında bi adam öldürmek

Kahve falında bi adam öldürmek

Kahve falında bi adam öldürmek el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına işarettir.

Kahve falında bi adam öldürmek gördüyseniz:

  • Elinizden geldiğince aktif olmanızda fayda var.

Kahve falında bi adam öldürmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına işarettir.

Kahve falında çekiçle adam öldürmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına işarettir.

Kahve falında çok sayıda adam öldürmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında çatalla adam öldürmek fakir çocukları giydireceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine alamet eder.

Kahve falında makasla adam öldürmek ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına yorulur.

Kahve falında silahla adam öldürmek ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına işaret eder.

Kahve falında bir arkadaşının adam öldürdüğünü görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında adam öldürmeye çalışmak tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir