AnaSayfa / Genel / Kahve falında aileden biriyle evlenmek

Kahve falında aileden biriyle evlenmek

Kahve falında aileden biriyle evlenmek elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aileden biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Yargılarınıza güvenmelisiniz.

Kahve falında ailenin istemediği biriyle evlenmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında aileden biri evlendiğini görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına alamet eder.

Kahve falında aileden biriyle evlenmek gelirinin de artmayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında aileden izinsiz evlenmek asla dert yüzü görmeyeceğine, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine alamet eder.

Kahve falında aileden habersiz evlenmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aileden biriyle evlendiğini görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi ve ailesini görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, darda kalacağına işarettir.

Kahve falında babasını ve ailesini görmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir