AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyninden vurulmak

Kahve falında beyninden vurulmak

Kahve falında beyninden vurulmak başarılarının katlanacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyninden vurulmak gördüyseniz:

  • Belli konulara kendinizi adamanız harika şeyler ortaya çıkarmanızı sağlayabilir.

Kahve falında beyninden vurulduğunu görmek üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında beyninden vurulmak hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, kısmetinin ve şansının da açık olacağına inanılır.

Kahve falında beyninde ur görmek maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyninde tümör görmek mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında beyninden ameliyat olmak şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine delalettir.

Kahve falında beyninde tümör olduğunu görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyninde tümör olduğunu öğrenmek kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, her zaman şükür içinde olacağına yorulur.

Kahve falında beyninde kist olduğunu görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir