AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz yelpaze görmek

Kahve falında beyaz yelpaze görmek

Kahve falında beyaz yelpaze görmek çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz yelpaze gördüyseniz:

  • Mesela duygusal ilişkilerinizi çok fazla abartabilirsiniz.

Kahve falında beyaz yelpaze görmek bebek sahibi olunacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı yelpaze görmek arzularının yerine geleceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında yelpaze görmek iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, daima afiyette olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz yavru deve görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz içki görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz giymiş adam görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının yüzünü beyaz görmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz et kesmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir