AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz uçak görmek

Kahve falında beyaz uçak görmek

Kahve falında beyaz uçak görmek evinde bereketin eksik olmayacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, hayatının iplerini eline alacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz uçak gördüyseniz:

  • Maddi veya duygusal bazı ilişkileriniz kopabilir.

Kahve falında beyaz uçak kullanmak herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında büyük beyaz uçak görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz uçağa binmek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz bir uçak görmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz uçak görmek ana baba duası alınacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçak maketi görmek hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına işarettir.

Kahve falında kendini uçakta görmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine işarettir.

Kahve falında uçağın rötar yaptığını görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir