AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz türban görmek

Kahve falında beyaz türban görmek

Kahve falında beyaz türban görmek hedeflerine ulaşacağına, mutluluğunun daim olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, elini haramdan uzak tutacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz türban gördüyseniz:

  • Etrafı dikkatle dinlemenizde fayda var.

Kahve falında beyaz türbanlı kadın görmek musibetlerin yaşanacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz türban takmak yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz türban görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin türban taktığını görmek konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil türban görmek sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında türbana girmek problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine alamet eder.

Kahve falında türban çıkarmak gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına işarettir.

Kahve falında erkeği türbanlı görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir