AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tenli erkek görmek

Kahve falında beyaz tenli erkek görmek

Kahve falında beyaz tenli erkek görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, başarılı olacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz tenli erkek gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişilerden soruşturup, ona göre karar vermelisiniz.

Kahve falında beyaz tenli erkek bebek görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz tenli erkek görmek hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz tenli mavi gözlü bebek görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz tenli görmek rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, alacaklarını tahsil edeceğine yorulur.

Kahve falında siyah saçlı beyaz tenli bebek görmek kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında tenini beyaz görmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi gözlü beyaz tenli bebek görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz tenli kadın görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir