AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tenli görmek

Kahve falında beyaz tenli görmek

Kahve falında beyaz tenli görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, aklına giren şeytana uyacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, geçimi zorluklarla kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz tenli gördüyseniz:

  • İstekliliğinizle herkesi istediğiniz konulara dahil edebilirsiniz.

Kahve falında beyaz ten görmek bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tenini beyaz görmek çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz tenli mavi gözlü bebek görmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz tenli erkek görmek sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz tenli olmak ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, barış ve sevgi içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz tenli adam görmek yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tenli kadın görmek yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına işaret eder.

Kahve falında kendini beyaz tenli görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir