AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz sakallı bebek görmek

Kahve falında beyaz sakallı bebek görmek

Kahve falında beyaz sakallı bebek görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, rızıksız kalacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz sakallı bebek gördüyseniz:

  • Çalışma hayatınıza paralel olarak işinizle ilgili birtakım sosyal faaliyetlere katılmanız çok daha olumlu bir gelişme sağlayabilir.

Kahve falında beyaz sakallı bebek görmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine işaret eder.

Kahve falında sakalları beyaz görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah beyaz sakal görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında babasını beyaz sakallı görmek haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz giyinmiş ak sakallı dede görmek şeref ve rütbeye, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında eşini beyaz sakal görmek ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz sakallı görmek bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, kazanç kapılarının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz sakallı kadın görmek zarar gören insanlara yardım edeceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir