AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz renkte çiçek görmek

Kahve falında beyaz renkte çiçek görmek

Kahve falında beyaz renkte çiçek görmek giderlerin artış göstereceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, bilgilerle donanacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz renkte çiçek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerine kulak vermelisiniz.

Kahve falında beyaz renkte çiçek görmek bazı ortaklıklar kuracağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz renk çiçek görmek bazı kişilerin kalbini kıracağına, daha kötü günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz renkli çiçek görmek maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine yorulur.

Kahve falında pembe renk çiçek görmek aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil renk çiçek görmek başını yastığa daha rahat koyacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında renkli çiçek toplamak evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında renk renk çiçek toplamak hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında mor renkli çiçek görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir