AnaSayfa / Genel / Kahve falında aile yemeği görmek

Kahve falında aile yemeği görmek

Kahve falında aile yemeği görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, komşular tarafından kötülenileceğine tabir olunur.

Kahve falında aile yemeği gördüyseniz:

  • Hatta, bazı konularda sizden uzaklaşması anlamına gelebilir.

Kahve falında ailece yemek yemek sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ailesiyle yemek yemek kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına işaret eder.

Kahve falında aile yemeği yemek bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aile yemek isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına işaret eder.

Kahve falında aileyle yemek yemek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında aile yemeği görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aileni fakir görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına yorulur.

Kahve falında bütün ailesinin öldüğünü görmek beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir