AnaSayfa / Genel / Kahve falında aile yakınlarını görmek

Kahve falında aile yakınlarını görmek

Kahve falında aile yakınlarını görmek istemediği halde borçlanacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına işarettir.

Kahve falında aile yakınlarını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza ya da sevgi içerikli ilişkilerinize zaman ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında aile yakınlarını görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında aileden birinin hasta olduğunu görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına tabir olunur.

Kahve falında aileden birini öldürmek çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına inanılır.

Kahve falında aile büyüğünü görmek maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ailece namaz kılmak yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında erkeğin ailesiyle tanışmak çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka bir aile görmek sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin ailesiyle tanışmak işlerinin çok iyi bir hal alacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir