AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz nergis görmek

Kahve falında beyaz nergis görmek

Kahve falında beyaz nergis görmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz nergis gördüyseniz:

  • Bırakın her şey akışında gelişsin.

Kahve falında beyaz nergis görmek işlerin düşeceğine, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nergis çiçeği almak ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nergis topladığını görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nergis çiçeği görmek kötü düşmana, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında nergis koklamak gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden nergis almak verdiği vaatleri yerine getireceğine, dertlerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nergis görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nergis soğanı görmek fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir