AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz krema görmek

Kahve falında beyaz krema görmek

Kahve falında beyaz krema görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz krema gördüyseniz:

  • Sosyal konumunuzu zorluyorsunuz.

Kahve falında beyaz kremalı pasta görmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, adım atarken çok zorlanacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kremalı pasta yemek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına delalettir.

Kahve falında beyaz krema görmek kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında pasta kreması yapmak huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, ticaretin büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında pasta kreması görmek her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, iyi bir patron olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kremalı bisküvi yemek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında kremalı bisküvi görmek kendisiyle övüneceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında krema yapmak hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir