AnaSayfa / Genel / Kahve falında aile görmek

Kahve falında aile görmek

Kahve falında aile görmek rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aile gördüyseniz:

  • Duygusal konularda eşinizle aranızda çıkabilecek anlaşmazlıklan ortadan kaldırmak istiyorsanız, değişik istekleriniz için onu aşırı derecede zorlamamaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında aileden kaçmak hayatının belli bir rutine oturacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin ailesiyle tanıştığını görmek mutlu olacağınıza, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında maymun ailesi görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, adımlarını daha sağlam atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşını aileyle tanıştırmak daha büyük adımlar atılacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğini ailenle görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında aileden habersiz evlenmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine işarettir.

Kahve falında ailece tatile gitmek üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında eski erkek arkadaşının ailesini görmek imkânlarını kaybedeceğine, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir