Kahve falında beyaz komidin görmek

Kahve falında beyaz komidin görmek o işten ekmek yiyeceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, kısmetlerinin bol olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz komidin gördüyseniz:

  • Evde meydana gelebilecek alışılmadık değişiklikler rekabet içerse de, yenilikler işinize yarayabilir.

Kahve falında beyaz komidin görmek yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında komidin görmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz gemi görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında beyaz boynuzlu at görmek aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, başarılı çalışmalara imza atacağına inanılır.

Kahve falında beyaz gömlek diktirmek içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına işarettir.

Kahve falında beyaz ata binmiş birini görmek sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında beyazın kirlendiğini görmek dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, çok kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz atın doğurduğunu görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir