AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kıyafetli adam görmek

Kahve falında beyaz kıyafetli adam görmek

Kahve falında beyaz kıyafetli adam görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, hararetli olayların meydana geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, hastalığın biteceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz kıyafetli adam gördüyseniz:

  • Kafanızda yararlı fikirler olabilir.

Kahve falında beyaz kıyafetli adam görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kıyafetli adamlar görmek borç ödemeye, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında siyah kıyafetli adam görmek yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine işarettir.

Kahve falında yeşil kıyafetli adam görmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kıyafetli birini görmek keder yaşayacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz gece kıyafeti giymek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşini beyaz kıyafetle görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, yılmayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz kıyafet görmek ikinci bir şans vereceğine, bunun için Allah’a şükredeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir