AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz evrak görmek

Kahve falında beyaz evrak görmek

Kahve falında beyaz evrak görmek kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, aniden evlilik kararı alacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına işarettir.

Kahve falında beyaz evrak gördüyseniz:

  • Baskı hissettiren konuları sizi korkutan kişilerle tartışmanız, istikrarlı olmasını istediğiniz kişileri daha da dengesiz hale getirebilir.

Kahve falında beyaz evrak görmek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında evrak toplamak yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında kağıt evrak görmek iç açıcı sözlere, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden evrak almak annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında evrak aldığını görmek iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında önemli evrak görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evrak yazmak kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah evrak çantası görmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir