AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz dut almak

Kahve falında beyaz dut almak

Kahve falında beyaz dut almak kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, sorunlarından kurtulacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, işte de mutlu olunacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz dut almak gördüyseniz:

  • Alışılmadık çevreler, farklı kültürlerden kişiler farklı bakış açıları kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında beyaz dut yemek sevineceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz dut kurusu görmek her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalından beyaz dut yemek acı tecrübeler edineceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan beyaz dut toplamak özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan beyaz dut yemek hayır getirecek noktalara gelineceğine, imkân sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah ve beyaz dut görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz ve siyah dut görmek hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz dut yediğini görmek hak yoluna döneceğine, rahat bir nefes alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir