AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz davetiye görmek

Kahve falında beyaz davetiye görmek

Kahve falında beyaz davetiye görmek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz davetiye gördüyseniz:

  • Bazı amaçlarınızı, hayallerinizi, beklentilerinizi veya umutlarınızı güçlendirebilecek gelişmeler yüzünü göstermeye başlayabilir.

Kahve falında beyaz davetiye görmek güzel bir evlilik yaşanacağına, arabuluculuk yapılacağına alamet eder.

Kahve falında davetiye aldığını görmek uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında kendi nişan davetiyesini görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında davetiye bastırmak masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına tabir olunur.

Kahve falında düğün davetiyesi bastırmak kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, bazı kaynakların tükeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi düğün davetiyesini görmek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına alamet eder.

Kahve falında düğün davetiyesi vermek hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğün davetiyemi görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir