AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çanta çalmak

Kahve falında beyaz çanta çalmak

Kahve falında beyaz çanta çalmak hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, sağlığının bozulmayacağına, lüksüne de lüks katacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz çanta çalmak gördüyseniz:

  • Sizin için en iyisi neyse onu yapmalısınız.

Kahve falında beyaz çanta çalmak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına işaret eder.

Kahve falında çantadan para çalmak potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında çantanı çaldırmak kendisi paralayacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında çanta çaldırdığını görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına delalet eder.

Kahve falında çantasını çaldırmak çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında çantanın içindekileri çaldırmak uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına rivayet eder.

Kahve falında çantayı çaldırmak yaptığı hatalardan ders alacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kol çantasını çaldırmak karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir