AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz boyalı ev görmek

Kahve falında beyaz boyalı ev görmek

Kahve falında beyaz boyalı ev görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz boyalı ev gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetlere katılımınız arttıkça farklı konulardaki ilerlemenizde hızlanabilir veya önünüzde farklı olanaklar oluşabilir.

Kahve falında beyaz boyalı ev görmek karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, karısının çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz boyalı evler görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaza boyanmış ev görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evi beyaza boyatmak kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz boya yapmak teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına inanılır.

Kahve falında evin beyaza boyandığını görmek binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarını beyaza boyatmak uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine delalettir.

Kahve falında beyaz yağlı boya yapmak aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir