AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz atmaca görmek

Kahve falında beyaz atmaca görmek

Kahve falında beyaz atmaca görmek iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz atmaca gördüyseniz:

  • Aniden beliren bazı kişiler kesin başarı vaat eden ya da sonucu belli fırsatlarla ilgili teklif veya önerilerde bulunabilirler.

Kahve falında beyaz atmaca görmek hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında atmaca avlamak hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, kolay ve zevkli hale geleceğine yorulur.

Kahve falında atmaca görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında atmaca tutmak üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında atmaca kuşu görmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında atmaca yakalamak canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında atmaca kuşu öldürmek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında atmaca yavrusu görmek parasının ve malının eksik kalmayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir