Kahve falında ahiretten haber almak

Kahve falında ahiretten haber almak hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, rütbesinin yükseleceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında ahiretten haber almak gördüyseniz:

  • Gerçekçi konuşmalar yapmak veya karşıdaki kişilerin konuşmalarını ciddiye alıp almamak konusunda daha şüpheci davranmak gerekebilir.

Kahve falında ahiretten haber almak neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, bedeninin şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ahirette sorgulanmak bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında kendini ahirette görmek zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına inanılır.

Kahve falında ahireti görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında ölüp ahirete gitmek bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına alamet eder.

Kahve falında ahiret gününü görmek zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına işaret eder.

Kahve falında ölüp ahirete gittiğini görmek mutluluğu yakalayacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına alamet eder.

Kahve falında ahiret günü görmek düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir