Kahve falında ölüp ahirete gitmek

Kahve falında ölüp ahirete gitmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, kazancının eksileceğine, sıhhat ve huzur bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüp ahirete gitmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı konulara farklı yaklaşmanızı ya da olayları farklı şekilde ele almanızı öneren kişiler olabilir.

Kahve falında ölüp ahirete gitmek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, bilgiyle donanacağına delalet eder.

Kahve falında ölüye ahireti sormak yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, dertlerin ve sorunların artacağına işarettir.

Kahve falında ölüp ahirete gittiğini görmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüp ahireti görmek kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ahirette sorgulanmak ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında ahiret gününü görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini ahirette görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ahireti görmek kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir