AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz atı görmek

Kahve falında beyaz atı görmek

Kahve falında beyaz atı görmek kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz atı gördüyseniz:

  • Bazı konularda sınırlarınızı çizmeniz gerekiyor.

Kahve falında beyaz attan korkmak sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz atla konuşmak iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz atın peşinden koşmak tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında kızgın beyaz at görmek her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, aniden evlilik kararı alacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz yeleli at görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz ve kahverengi at görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz attan kaçtığını görmek etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kanatlı beyaz at görmek maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir