AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni arabayla gezmek

Kahve falında yeni arabayla gezmek

Kahve falında yeni arabayla gezmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, iç açıcı sözlere, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine yorulur.

Kahve falında yeni arabayla gezmek gördüyseniz:

  • Politik olmaya çalışmalısınız.

Kahve falında yeni arabayla gezmek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni evi gezmek her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni yapılan evi gezmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında yeni bina gezmek ekmeksiz ve parasız kalacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah arabayla gezmek çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında sevgilisiyle arabayla gezmek başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine yorulur.

Kahve falında arabadan gezmek mutlu zamanlar geçireceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında arabada gezdiğini görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir