AnaSayfa / Genel / Kahve falında beş katlı ev görmek

Kahve falında beş katlı ev görmek

Kahve falında beş katlı ev görmek kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına, onlara doyasıya sarılacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beş katlı ev gördüyseniz:

  • Her zaman başkalarını düşünerek davranmak kolay olmayabilir.

Kahve falında iki katlı ahşap ev görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok katlı ev görmek ağız tadının bozulmayacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek katlı ev görmek canın sıkılacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma işarettir.

Kahve falında yüksek katta ev almak sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına işaret eder.

Kahve falında beş katlı ev görmek daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında üç katlı ev yapmak rahat bir hayata adım atacağına, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına delalet eder.

Kahve falında zemin kat ev görmek hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında iki katlı ev yaptırmak yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir