AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz berrak deniz görmek

Kahve falında temiz berrak deniz görmek

Kahve falında temiz berrak deniz görmek uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında temiz berrak deniz gördüyseniz:

  • Söz vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında berrak temiz deniz görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına inanılır.

Kahve falında temiz berrak deniz görmek kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına işarettir.

Kahve falında temiz berrak su içmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında berrak temiz su görmek kişinin şifa bulacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz berrak dere görmek işinden geri kalacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına alamet eder.

Kahve falında berrak ve temiz su görmek yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında temiz berrak suya girmek ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, saygısını toplayacağına delalet eder.

Kahve falında temiz berrak suda yüzmek çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir