AnaSayfa / Genel / Kahve falında benini koparmak

Kahve falında benini koparmak

Kahve falında benini koparmak önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, yersiz yere suçlanacağına delalet eder.

Kahve falında benini koparmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde yardımınıza ihtiyacı olan kişiler olabilir.

Kahve falında domuza benzeyen insan görmek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ben görmek yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ben çıktığını görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, sorunlu zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında vücudunda et beni görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına delalet eder.

Kahve falında benjamin çiçeği görmek maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, işlerin başına geçeceğine inanılır.

Kahve falında birbirine benzeyen insanlar görmek kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, şansının kendisinden yana gideceğine inanılır.

Kahve falında et beni çıktığını görmek ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insana benzeyen at görmek aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, kendisi ile gururlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir