AnaSayfa / Genel / Kahve falında bembeyaz gelinlik görmek

Kahve falında bembeyaz gelinlik görmek

Kahve falında bembeyaz gelinlik görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına işarettir.

Kahve falında bembeyaz gelinlik gördüyseniz:

  • Bir kimsenin sizi aldattığını veya aptal yerine koymaya çalıştığını farketmeniz olasıdır.

Kahve falında bembeyaz gelinlik giymek hayatının düzene girmesine vesile olacağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bembeyaz gelinlik giydiğini görmek hayatının bir anda cennete döneceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine delalet eder.

Kahve falında bembeyaz gelinlik görmek yeni başlangıçlar yapacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bembeyaz bir şey görmek inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine işaret eder.

Kahve falında saçların bembeyaz olduğunu görmek mutlu günlerin yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında dişlerinin bembeyaz olduğunu görmek özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişini bembeyaz görmek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bembeyaz kar yağdığını görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir