AnaSayfa / Genel / Kahve falında bembeyaz at görmek

Kahve falında bembeyaz at görmek

Kahve falında bembeyaz at görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, iyi şartlara kavuşacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bembeyaz at gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin yaptıklarını yakınen takip etmelisiniz.

Kahve falında bembeyaz bir at görmek onları rahat ettireceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bembeyaz at görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına alamet eder.

Kahve falında bembeyaz bir şey görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçların bembeyaz olduğunu görmek işlerinde bereket olacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bembeyaz bir yer görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına işarettir.

Kahve falında bembeyaz kedi görmek sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, sevdiği birini kırmaya delalet eder.

Kahve falında ayaklarını bembeyaz görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi dişini bembeyaz görmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir