AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar kızını evli görmek

Kahve falında bekar kızını evli görmek

Kahve falında bekar kızını evli görmek hayırla yad etmeye, kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, haneye nifak gireceğine, hayırlı bir haber alınacağına, bir yere taşınmaya, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, hayaline kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bekar kızını evli gördüyseniz:

  • Ani tepki, karar veya hareketlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında bekar kızın evli olduğunu görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına alamet eder.

Kahve falında bekar kızı evli görmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına yorulur.

Kahve falında bekar kızını evli görmek çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bekar bir kızı evli görmek zor bir durumun üstesinden gelmeye, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında bekar bir kızın evli olduğunu görmek para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evli kadını bekar görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, mesleğindeki başarısının artacağına inanılır.

Kahve falında evliyken kendini bekar görmek sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında bekar birinin evli olduğunu görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir