AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek terk etmek

Kahve falında bebek terk etmek

Kahve falında bebek terk etmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, çok hayırlı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında bebek terk etmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda biraz ihtiyatlı davranmalısınız.

Kahve falında bebeği terk etmek iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine işaret eder.

Kahve falında terk edilen bebek görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğini terk etmek ticaretinin hızlanacağına, doğruluktan ayrılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında terkedilmiş bebek görmek dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına alamet eder.

Kahve falında terkedilmiş bebek bulmak karın artacağına, adını kirleteceğine yorulur.

Kahve falında bebek terk etmek büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında evi terk ettiğini görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kocanı terk etmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir