AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek takımı görmek

Kahve falında bebek takımı görmek

Kahve falında bebek takımı görmek işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına işaret eder.

Kahve falında bebek takımı gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz bir kimseyi misafir etmek ya da onunla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında bebek takımı görmek mal edineceğine, iş sahibi olacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine alamet eder.

Kahve falında bebek takımı almak aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi takım elbise giyen erkek görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi takım elbiseyle görmek ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kahve takımı görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yemek takımları görmek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yıldız takımı görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin erkeği takım elbiseli görmek öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir