AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahve takımı görmek

Kahve falında kahve takımı görmek

Kahve falında kahve takımı görmek eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına delalet eder.

Kahve falında kahve takımı gördüyseniz:

  • Olaylar sizi işlemez hale getirebilir.

Kahve falında kahve takımı görmek dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kahve fincanı takımı görmek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına alamet eder.

Kahve falında kahve fincan takımı görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine delalettir.

Kahve falında takım forması almak yeni bir ortama gireceğine, sıkıntılarının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilisini takım elbiseli görmek karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında takım elbiseli birini görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında mavi takım elbiseli adam görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı takım elbise giymek fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir