AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek salıncağı görmek

Kahve falında bebek salıncağı görmek

Kahve falında bebek salıncağı görmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında bebek salıncağı gördüyseniz:

  • Ardından daha az önemli konulara zaman ayırabilirsiniz.

Kahve falında salıncakta bebek görmek kendisi ile gururlanacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına alamet eder.

Kahve falında bebek salıncağı görmek fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğini salıncakta görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz salıncak görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, umutsuzluklarını geride bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksekte salıncakta sallanmak sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına rivayet eder.

Kahve falında salıncakta sallandığını görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında salıncakda sallanmak fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında salıncakta sallanırken görmek üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir