AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek emzirmek ve süt görmek

Kahve falında bebek emzirmek ve süt görmek

Kahve falında bebek emzirmek ve süt görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında bebek emzirmek ve süt gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz bir hediye hayatınıza mutluluk getirebilir.

Kahve falında memeden süt gelmesi bebek emzirmek kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine delalettir.

Kahve falında bebek emzirmek süt vermek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, işlerinin ters gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebek emzirmek süt görmek sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına delalettir.

Kahve falında bebek emzirmek ve sütünü görmek büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına alamet eder.

Kahve falında bebek emzirmek sütünü görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek emzirmek sütü görmek işinin gücünün de hep rast gideceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında memeden süt gelmesi ve bebek emzirmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğine süt emzirmek doğru iş ortaklığı yapacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir