AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek doğuran kadın görmek

Kahve falında bebek doğuran kadın görmek

Kahve falında bebek doğuran kadın görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine işaret eder.

Kahve falında bebek doğuran kadın gördüyseniz:

  • Bazı ilişki veya iş birliklerinizi sizi kalkındıracağı ya da besleyeceği yerde, sizi aşağı çekiyor olabilir.

Kahve falında erkek bebek doğuran kadın görmek huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında bebek doğuran kadın görmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, verimin her geçen gün artacağına işaret eder.

Kahve falında bir kadının erkek bebek doğurduğunu görmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında hamile kadının doğurduğunu görmek zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında bir kadını doğurtmak insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında hamile kadını doğurtmak aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, durgun giden işlerin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile kadını doğurmuş görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile bir kadının doğurduğunu görmek çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir