AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadını doğurtmak

Kahve falında bir kadını doğurtmak

Kahve falında bir kadını doğurtmak kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına alamet eder.

Kahve falında bir kadını doğurtmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri ekonomik başlıklı konularda ikna etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında kedi doğuran kadın görmek aile içinde huzurunun yerinde olacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına inanılır.

Kahve falında hamile kadının doğurduğunu görmek fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine işarettir.

Kahve falında bir kadını doğururken görmek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine yorulur.

Kahve falında bir kadının erkek bebek doğurduğunu görmek işinde yükseleceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına delalettir.

Kahve falında bir kadının doğurduğunu görmek iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına inanılır.

Kahve falında erkek bebek doğuran kadın görmek gelir elde edeceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile kadını doğurmuş görmek hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kadının doğurduğunu görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir