AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek cinsiyeti duymak

Kahve falında bebek cinsiyeti duymak

Kahve falında bebek cinsiyeti duymak sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, borçların sonlandırılacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında bebek cinsiyeti duymak gördüyseniz:

  • Seyahat planları yapabilir ya da eğlenceli aktiviteler planlayabilirsiniz.

Kahve falında bebek cinsiyeti duymak alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeğin cinsiyetini görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, haksızlık yapmayacağına delalettir.

Kahve falında bebek cinsiyeti görmek Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında bebeğin cinsiyetinin erkek olduğunu görmek daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine işarettir.

Kahve falında bebeğin cinsiyetini ögrenmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek bebek cinsiyeti görmek elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin cinsiyetini görmek esenlik bulup, mutlu olacağına, işlerin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında cift cinsiyetli bebek görmek sorunlarının azalacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir