AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek başı görmek

Kahve falında bebek başı görmek

Kahve falında bebek başı görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına işaret eder.

Kahve falında bebek başı gördüyseniz:

  • Belli konulardaki istekliliğinizi biraz frenlemenizde fayda var.

Kahve falında konuşmaya başlayan bebek görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine alamet eder.

Kahve falında başı kopuk bebek görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında bebek başı kesmek kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine işarettir.

Kahve falında yürümeye başlayan bebek görmek maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına alamet eder.

Kahve falında iki başı olan bebek görmek para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında başı kopmuş bebek görmek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başı büyük bebek görmek Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başı bağlı bebek görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir