AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki başı olan bebek görmek

Kahve falında iki başı olan bebek görmek

Kahve falında iki başı olan bebek görmek fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, zor zamanlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki başı olan bebek gördüyseniz:

  • Aynı şekilde siz de, size söylenen herşeye farklı bir anlam yükleyerek saldırgan bir tutum sergileyebilirsiniz.

Kahve falında yürümeye başlayan bebek görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında başı bağlı bebek görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek başı yıkamak yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başı büyük bebek görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başı kopmuş bebek görmek sıkıntılı günler yaşayacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına delalettir.

Kahve falında iki başı olan bebek görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına işaret eder.

Kahve falında başı kopuk bebek görmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında başı olmayan bebek görmek zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir