AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek ağlamak

Kahve falında bebek ağlamak

Kahve falında bebek ağlamak işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek ağlamak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanabilirsiniz.

Kahve falında anne karnında bebeğin ağladığını görmek sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bebeğe sarılıp ağlamak Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına yorulur.

Kahve falında yeni doğan bebeğin ağladığını görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında erkek bebeğin ağladığını görmek zahmete düşeceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğin ağladığını görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek ağlamak iyi günler yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında erkek bebek ağladığını görmek dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeği için ağlamak kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir