Kahve falında bebeğinin kustuğunu görmek

Kahve falında bebeğinin kustuğunu görmek elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğinin kustuğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanların hak ettiğiniz karşılığı vermeden sizden çok fazla çalışma beklediklerini düşünebilirsiniz.

Kahve falında mavi gözlü erkek bebek doğurduğunu görmek esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğin yürüdüğünü görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, çok zengin olacağına delalettir.

Kahve falında mavi gözlü sarışın bebek görmek sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine delalettir.

Kahve falında erkek bebek görüp emzirmek elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında bebeğin kordonunu kesmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendi kabuğuna çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini bebek emzirirken görmek aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına alamet eder.

Kahve falında örgü bebek yeleği görmek çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine inanılır.

Kahve falında kendi bebeğini kucağında görmek alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir