AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğini emzirmeye çalışmak

Kahve falında bebeğini emzirmeye çalışmak

Kahve falında bebeğini emzirmeye çalışmak neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, günden güne sorunlarının artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğini emzirmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Daha fazla dışarı çıkmanın ya da sizi cezbeden şeylerle vakit geçirmenin değişik faydalarını görebilirsiniz.

Kahve falında bebeğini emzirmeye çalışmak işsizseniz işe gireceğinize, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına işarettir.

Kahve falında erkek bebek emzirmeye çalışmak işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, yeni alanlara yöneleceğine delalet eder.

Kahve falında bebeği emzirmeye çalışmak kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında bebek emzirmeye çalışmak hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birini bebek emzirirken görmek bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında bebek emziren anne görmek kişinin gönlünü alacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına işaret eder.

Kahve falında kendini bebek emzirirken görmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını bebek emzirirken görmek canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir