AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği sırtına almak

Kahve falında bebeği sırtına almak

Kahve falında bebeği sırtına almak dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeği sırtına almak gördüyseniz:

  • Hassas yapıdasınız.

Kahve falında sırtı kıllı bebek görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtında bebek taşımak korkularını ve şüphelerini yeneceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine yorulur.

Kahve falında sırtında bebek görmek rakiplerini geride bırakacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında bebeği sırtına almak uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sırtına bebek almak en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine delalettir.

Kahve falında bebek sırtı görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, isteklerini yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtta bebek görmek kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeği sırtında taşımak çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir