AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtına bebek almak

Kahve falında sırtına bebek almak

Kahve falında sırtına bebek almak sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtına bebek almak gördüyseniz:

  • İş aktiviteniz söz konusu kadının hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir.

Kahve falında sırtta bebek görmek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, işlerinden feragat edeceğine işaret eder.

Kahve falında sırtında bebek görmek karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında sırtına bebek almak yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine inanılır.

Kahve falında bebeği sırtında taşımak aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bebeği sırtına almak iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtı kıllı bebek görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin kazancının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek sırtı görmek sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtında bebek taşımak yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir