AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği sakal görmek

Kahve falında bebeği sakal görmek

Kahve falında bebeği sakal görmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının takdir edileceğine, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeği sakal gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerle gurur duyabilirsiniz.

Kahve falında sakallı bebek görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında bebeği sakallı görmek onunla yaşamını birleştireceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sakalı çıkmış bebek görmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz sakallı bebek görmek sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine işaret eder.

Kahve falında bebeği sakal görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sakallı bıyıklı bebek görmek büyük işlerin ortaya konulacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında sakalı bebek görmek sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebekte sakal görmek insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir