AnaSayfa / Genel / Kahve falında abiye kıyafet almak

Kahve falında abiye kıyafet almak

Kahve falında abiye kıyafet almak istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine alamet eder.

Kahve falında abiye kıyafet almak gördüyseniz:

  • Diğerleriyle kuracağınız diyaloglar durumunuzla uyum sağlamayabilir.

Kahve falında abiye kıyafet almak pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine delalet eder.

Kahve falında abiye kıyafet giydiğini görmek kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, tüm keyfinin kaçacağına işaret eder.

Kahve falında abiye kıyafet giymek tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında abiye kıyafetler görmek mahsullerin fazlalaşacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine yorulur.

Kahve falında abiye kıyafet görmek ekmeğinin çoğalacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında abiye giydiğini görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında abiye kızmak işlerinin açılacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine yorulur.

Kahve falında abiye çanta görmek yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir